Photographer Helga Theilgaard

Sådan fundraiser du dit fotografiske projekt

‘...engageret og dedikeret’

‘Helga Theilgaard var engageret og dedikeret i aftenenes foredrag om fundraising, og det var en fornøjelse at sidde og høre med og blive klogere. Hendes erfaring og ledsagende powerpoint gav et grundigt indblik i fundraising verdenen. Hendes oplagthed og måden hun greb emnet an på og havde planlagt workshoppen på var meget fint og holdt tilhørerne engageret igennem hele aftenen.’
Ebbe Rosendahl, Redaktør af magasinet ‘Dansk Fotografi’, Selskabet for Dansk Fotografi

Contact information

We'll send your receipt and other important info to this email.

Billing address

Participant

Order summary

20210820_170237

Sådan fundraiser du dit fotografiske projekt

Tag med på dettte foredrag “Sådan fundraiser du dit fotografiske projekt” torsdag d. 8. feb. kl. 16-19, hvor Helga Theilgaard guider dig igennem fundraisingsprocessen. Foredraget holdes på hendes atelier på Frederiksborggade i København.

Hun giver dig en række eksempler på, hvordan hun har arbejdet med at realisere sine egne værker igennem årene. Du får også et indblik i, hvilke grundlæggende elementer, du skal have styr på for at nå i mål.

Igennem foredraget vil du få et overblik over fonde, samarbejdspartnere og projektudvikling indenfor fotografi. Du får naturligvis også mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

Med dette foredrag får du en række konkrete værktøjer, så du selv kan komme i gang med at fundraise til dit fotografiske projekt – fra start til slut.

Som fødselsdagsbonus til foredraget får du mulighed for at booke en 1-1 coaching session med Helga, hvor du kan få input til din fundraising og fotografi.

DKK 499
Total due DKK 499

Payment information

All transactions are secured using 256-bit encryption.